Wout Weghorst'tan Beşiktaş taraftarına mesaj

Manchester United forması giyen Wout Weghorst, FA Cup'ta finale kaldıkları Brighton maçının ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş ile ilgili konuştu.

Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, FA Cup yarı finalinde Brighton'ı yenerek finale kaldıkları maçın ardından Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu. Weghorst, Türkiye'de geçirdiği zaman hakkında samimi sözler sarf etti.

"Türkiye'de çok iyi zaman geçirdim. Üst seviyede oynamak her zaman hayalimdi ve Beşiktaş sayesinde bu hayalimi gerçekleştirdim. Taraftarların tutkusu ve desteği beni çok etkiledi. Beşiktaş taraftarını özlüyorum ve orada geçirdiğim harika zamanları unutamıyorum" dedi.

Ancak Weghorst, Türkiye'den ayrılma sebebini de açıkladı. "Beşiktaş'tan ayrılmak için iyi bir nedenim vardı ve umarım herkes bunu anlar. Ancak Beşiktaş'ta geçirdiğim süre benim için çok özeldi ve unutulmaz anılar biriktirdim" şeklinde konuştu.

Weghorst ayrıca Beşiktaş'ın hedefleri hakkında da konuştu. "3 kupa kazanmak istiyorduk ama Avrupa Ligi'nde hayal kırıklığı yaşadık. Ancak takım olarak üzerimize düşeni yaptık ve en azından FA Cup'ta finale kalmayı başardık. Umarım bundan sonra iki kupayla sezonu tamamlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Weghorst'un samimi açıklamaları, Türkiye'deki futbolseverlerin takdirini kazandı ve Beşiktaş taraftarları tarafından da olumlu karşılandı. Weghorst'un başarılı performansı, Türk futboluna da olumlu katkılar sağladı ve kendisini takip edenlerin gözünde önemli bir yer edindi.

wout weghorst wout weghorst istatistikleri wout weghorst oyunları wout weghorst videoları wout weghorst serveti Beşiktaş Manchester United fa cup anındaspor anindaspor anindasportr anindasporofficial anında spor avrupadan futbol haberleri futbol haberleri