Volkan Demirel'den muhteşem başlangıç

Serkan Özbalta ile dibe demir atan Bordo-Beyazlılar, Volkan Demirel'in gelişiyle ayağa kalktı. Güney ekibi, Sivas deplasmanından sonra evinde Alanyaspor'u tek...

Atakaş Hatayspor, Süper Lig'in 9. haftasında Corendon Alanyaspor'u evinde ağırladı. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanan mücadelede ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda ise ev sahibi takım Burak Öksüz'ün 72. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve maçı bu skorla kazandı.

Hatayspor, Volkan Demirel'in teknik direktörlüğünde üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Geçtiğimiz hafta Sivasspor'u mağlup eden Hatayspor, bu hafta da Alanyaspor'u yenerek puanını 6'ya yükseltti.

Maçın ardından açıklama yapan Volkan Demirel, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, "Önemli bir rakibe karşı zor bir maç oynadık. Maçtan önce oyuncularıma kazanacağımızı söylemiştim. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Takımdan memnunum. Daha da iyi olacağız" dedi.

Alanyaspor cephesinde ise genç teknik direktör Francesco Farioli, son haftalarda önemli kayıplar yaşadıklarını ve yeteri kadar mücadele etmediklerini söyledi. Farioli, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve yenilgi kaçınılmaz oldu. Rakibimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Atakaş Hatayspor, iç sahada aldığı bu galibiyetle ligdeki konumunu yükseltirken, Corendon Alanyaspor ise son 3 haftada sadece 1 puan toplayabildi. Her iki takımın da ligdeki performansları merakla takip ediliyor.