Volkan Demirel'den anlamlı proje

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası ilk günden itibaren yardım seferberliğinin öncülerinden olan Volkan Demirel'in Almanya seyahatinin sırrı ortaya...

Son zamanlarda Beşiktaş yöneticisi Çetinsaya ve ailesine yönelik yapılan hakaretler ve gerçek dışı haberler futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan genç yönetici, Beşiktaş taraftarı olarak duygularını paylaştı ve linç kültürünün son bulması gerektiğini vurguladı.

Çetinsaya, kendisine yönelik yapılan saldırıların ailesini de etkilediğini belirterek, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu söyledi. Özellikle paralı tutulmuş bot hesaplar üzerinden yapılan küfürlü paylaşımların aile üyelerine yönelik tehditler içerdiğini ve organize saldırılara dönüştüğünü ifade etti.

Beşiktaş'ın son dönemde kazandığı maçlar sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirilere maruz kalan Çetinsaya, takımının hakkını savunmaktan asla vazgeçmeyeceğini belirtti. Onursal Başkan Süleyman Seba'nın adını anarken, Türk futbol literatürüne kazandırdığı sherefli ikincilik lafını hatırlatan Çetinsaya, Beşiktaş taraftarlarının her zaman efendiliğini koruyacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ın hakkını sonuna kadar arayan bir neslin yetiştiğini ifade eden Çetinsaya, 92-93 sezonunu yaşayan çocukların büyüdüğünü ve Beşiktaş'ın haklarını aramak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Futbol camiasına da seslenerek, linç kültürüne son verilmesi gerektiğini bir kez daha vurgulayan Çetinsaya, sporun dostluk ve fair-play ruhuna uygun şekilde devam etmesi gerektiğini belirtti.

Sonuç olarak, Beşiktaş taraftarları ve yöneticileri olarak her zaman takımın yanında olacaklarını ve haklarını sonuna kadar savunacaklarını belirten Çetinsaya, spor camiasına örnek olacak bir duruş sergiledi. Linç kültürünün son bulması ve sporun gerçek ruhuna uygun şekilde devam etmesi dileğiyle...