Vincenzo Montella: Hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz

Adana Demirspor'da Konyaspor maçı için hazırlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Futbol dünyasında heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Son maçında önemli bir galibiyet elde eden takım, geleceğe odaklanarak sıkı çalışmalarına devam ediyor. İtalyan hocanın açıklamalarıyla birlikte takımın hedefleri de netleşti.

Montella, takımın her maça ciddiyetle hazırlandığını ve hedeflerine odaklandığını vurguladı. Geçmişe değil geleceğe baktıklarını kaydeden Montella, takımın sıkı çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Her maçı geride bıraktıklarını söyleyen İtalyan hoca, önemli bir galibiyet elde ettiklerini ancak bir sonraki maçın daha önemli olduğunu ifade etti.

Adana Demirsporlu savunma oyuncusu Kevin Rodrigues ise takımın zorlu bir deplasmana gittiğini hatırlatarak, ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi. Deplasman maçlarının zorlu olduğunu ancak takım olarak her zaman elimizden gelenin fazlasını yaptıklarını belirten Rodrigues, takımın hedefinin Avrupa'ya gitmek olduğunu dile getirdi.

Mavi lacivertli ekibin forvetlerinden Cherif Ndiaye ise geçen hafta güzel bir maçı geride bıraktıklarını ve takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi. Takım içindeki uyumun çok iyi olduğunu belirten Ndiaye, zorlu bir süreçlerinin olduğunu ancak hedeflerine doğru ilerlediklerini ifade etti. Yoğun maç trafiğine göre hazırlandıklarını söyleyen Ndiaye, takım olarak Avrupa'ya gitmek için çalıştıklarını belirtti.

Takımın hedefleri doğrultusunda sıkı çalışmalarına devam edeceği anlaşılıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği maçlar için heyecanlı bir atmosfer oluştu. Takımın başarısı için tüm taraftarların desteğiyle birlikte daha büyük başarılara imza atılması bekleniyor.

 

adana demirspor adana demirspor puan durumları adana demirspor maçları adana demirspor maçı adana demirspor haberleri Vincenzo Montella anında spor türkiye süper ligi spor toto süper lig spor haberleri