Vincenzo Montella: "5-3'ü yakaladıktan sonra da maçı yönetmeyi başardık"

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor, Kayserispor'u evinde 5-3 mağlup etti. Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella maç sonu...

Vincenzo Montella, Beşiktaş'ın Kayserispor'u 6-2 yendiği maç sonrası açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, öncelikle oyuncularını tebrik etti ve maçın ilk yarısında güzel bir futbol sergilendiğini söyledi. Her yediği golden sonra takımının gol atarak reaksiyon gösterdiğini belirten Montella, rakiplere bu kadar fazla şans vermemeleri gerektiğine de dikkat çekti.

Kayserispor'un da kora kor bir mücadele verdiğini ifade eden Montella, galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İkinci yarıda da takımının 5-3 öne geçtikten sonra maçı yönetmeyi başardığını vurgulayan Montella, oyuncularını bu konuda da tebrik etti.

Son 8 günde 3 maça çıktıklarını hatırlatan Montella, maç ritminin ikinci yarıda biraz düştüğünü ancak sonradan giren oyuncuların da hazır olduklarını ve iyi işler başaracaklarını gösterdiklerini söyledi. Oyuncularını bir kez daha tebrik eden Montella, Beşiktaş'ın önümüzdeki maçlarda da başarılı olacağına inandığını belirtti.