Umut Bozok, Fenerbahçe karşısında 3 büyük serisini tamamlamaya kararlı

Beşiktaş ve G.Saray'a gol atan Trabzonsporlu futbolcu, F.Bahçe karşısındaki suskunluğunu bozmayı hedefliyor. Geçen sezon Kasımpaşa'dayken iki Galatasaray...

Umut Bozok, Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla 2021-22 sezonunu 20 golle kral olarak tamamladı. Ancak bu sezon Trabzonspor'da istediği kadar şans bulamayan genç forvet oyuncusu, Ankaragücü maçında attığı 2 golle moral kazandı. Şimdi ise seriyi Fenerbahçe karşısında devam ettirmek istiyor.

Kariyeri boyunca üç büyük kulüpten Galatasaray ve Beşiktaş'ın ağlarını havalandıran Umut Bozok, sadece Fenerbahçe karşısında suskun kaldı. Geçen sezon Kasımpaşa'da iken Galatasaray'a hem iç sahada hem deplasmanda gol atan Umut, Beşiktaş maçında da lacivert beyazlılara puan kazandıran golü kaydetti. Ancak Fenerbahçe'ye karşı üç karşılaşmada sahaya çıkarken gol sevinci yaşayamadı.

Umut Bozok, konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Tabii ki benim için özel olacak çünkü daha önce Fenerbahçe'ye karşı hiç gol atamadım. Bu sefer bu şanssızlığımı yenmeyi çok istiyorum. Takım olarak bu maçı en iyi şekilde değerlendirirsek taraftarımız için en iyi şekilde oynamış oluruz. Bu zor sezonda onlara bir hediye veririz inşallah. Sezonu mümkün olduğunca iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Umut Bozok'un performansı, rakiplerine karşı oldukça etkileyici. Üç büyüklerden Galatasaray'a 3 gol ve 1 asist yaparken, Beşiktaş'a da 3 maçta 1 gol kaydetti. Ancak Fenerbahçe karşısında henüz gol atma başarısı gösteremedi.

Umut Bozok'un Fenerbahçe karşısındaki performansı ise merak konusu. Takımının en önemli silahlarından biri olan Umut, bu maçta da kendisine güveniyor ve gol atarak takımına katkı sağlamak istiyor. Tüm futbolseverler, bu heyecan dolu maçı sabırsızlıkla bekliyor.