Ümraniyesporlu Umut Nayir'den Beşiktaş açıklaması!

HangiKredi Ümraniyespor'un başarılı oyuncusu Umut Nayir, Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Nasıl hislerim olduğunu herkes biliyor. O gün gelirse...

Ümraniyespor'un yıldız oyuncusu Umut Nayir, TRT SPOR'a yaptığı açıklamalarda, Beşiktaş'ta geçirdiği güzel günleri ve milli takımda forma giymenin mutluluğunu paylaştı.

"Büyük takım hayali kuran biri değilim. Onu da o mutlulukları da yaşadım. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Nasıl hislerim olduğunu herkes biliyor. O gün gelirse konuşuruz" diyen Nayir, önceliğinin bulunduğu takıma katkı vermek olduğunu belirtti.

Giresunspor'da yakaladığı istikrarı Ümraniyespor'da da devam ettirmek istediğini söyleyen milli oyuncu, "Türkiye'de transferler hikayelerinde hücum bölgesindeysen kendini gösterirsen eğer transfer tekliflerinde adın geçmeye başlıyor. Ancak şu an önceliğim bulunduğum takıma katkı vermek" dedi.

Milli takımda forma giymenin her Türk gencinin hayali olduğunu ifade eden Nayir, "İstikrarlı hale gelirsem sürekli forma giyeceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

Son olarak, Beşiktaş'ta çok güzel günler geçirdiğini ve nasıl hissettiğini herkesin bildiğini söyleyen Umut Nayir, "Eyüpspor Süper Lig'e yükselecek mi onların tavrı ne olacak bilmiyoruz. Ancak şu an belirsiz bir süreç var. O gün gelirse konuşuruz" şeklinde konuştu.

Umut Nayir'in sözleri, futbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor ve Beşiktaş taraftarları tarafından da merakla bekleniyor.