Uludağ Basket sahne alıyor

Bursa Uludağ Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ilk sınavını Hatay Büyükşehir Belediyespor karşısında verecek. Tofaş Salonu'nda oynanacak olan maç, 9 Ekim Pazar günü saat 13.00'te başlayacak.

Yeşil beyazlı ekip, yenilenen kadrosuyla sezona galibiyetle başlamak istiyor. Ancak Bursa Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş karşılaşmasında sakatlanan Rumen yıldız Cuic, dizinden operasyon geçirdiği için forma giyemeyecek.

İki takımın Kadınlar Süper Ligi'nde ilk kez karşı karşıya geleceği mücadeleyi Sinem Tetik, Burak Durmuş ve Selena Öget Çerci hakem üçlüsü yönetecek.

Kulüp Başkanı Berk Aladağ, sezonun ilk karşılaşması için Bursalı basketbol severlere çağrıda bulundu. Ücretsiz olan maçı izlemeye davet eden Aladağ, "Yeni kurulan takımımızla ilk sınavımızı Hatay Büyükşehir Belediyespor önünde vereceğiz. Bu sezon tüm basketbol tutkunlarını maçlarımıza bekliyoruz" dedi.

Bursa Uludağ Basketbol Takımı'nın taraftarları, sezonun ilk maçında takımlarını desteklemek için Tofaş Salonu'nda olacak. Başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen yeşil beyazlı ekip, Hatay Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet arayacak.