Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yeni sponsorluk anlaşması

Türkiye Basketbol Federasyonu ile e-ticaret platformu Hepsiburada arasında imzalanan anlaşmayla şirket; milli takımlar ana sponsoru oldu.

Hepsiburada, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) ana sponsoru oldu. İmza töreni TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF ve Hepsiburada yöneticileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

İki yıl boyunca milli takımların ana sponsorluğunu üstlenecek olan Hepsiburada, Türk basketboluna ve milli takımlara destekleri için teşekkür edildi. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, "E-ticaretin de Milli Takımı" olarak nitelendirilen ay-yıldızlıların başarılarıyla hepimizi gururlandıracağına inandığını belirtti. 

Türk basketbolunun finansal ve idari olarak sağlam temellere oturması için çalışmalar yürüten TBF, son iki yılda 12 yeni sponsor kazandırarak sponsor sayısını yüzde 25'in üzerinde artırdı. Bu iş birliği sayısının her geçen gün artması güçlerine güç katıyor.

Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin ise basketbol milli takımlarına ana sponsor olarak destek vermekten gurur duyduklarını ifade etti. Özellikle cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılında, desteğin basketbol milli takımlarının başarısına katkısı olacağını umut ettiklerini belirtti. 

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek Kadın A Milli Takımı'na başarılar dileyen Nilhan Onal Gökçetekin, Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan Olimpiyat Ön Elemelerinde Erkek A Milli Takımı'na da şimdiden başarılar diledi. 

E-Ticaretin Milli Takımı Hepsiburada olarak, milli takımlara tüm güçleriyle destek olacaklarını vurgulayan Nilhan Onal Gökçetekin, bu iş birlikteliğinin her iki taraf için de faydalı olacağına inandıklarını belirtti.