Türk futbolunun acı günü: Ergin Parlar hayatını kaybetti! Fenerbahçe'nin 103 gollü şampiyonluğu...

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen, Sarı-lacivertli takımın 103 gollü şampiyonluk sezonunda kadroda olan eski futbolcu Ergin Parlar, 59 yaşında hayatını...

Bursaspor'un eski futbolcusu ve Türk futbolunun değerli isimlerinden Ergin Parlar, 59 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Futbol camiası büyük üzüntü yaşarken, Yeşil-beyazlı kulüp de merhum Ergin Parlar'a Allah'tan rahmet diledi.

Ergin Parlar, Bursaspor'da yetişti ve Fenerbahçe, Eyüpspor, İstanbulspor ve Küçükçekmecespor gibi takımlarda da forma giydi. Hem antrenör hem de teknik direktör olarak birçok takımda görev yapan Parlar, Türk futboluna önemli katkılarda bulundu.

Geçmişte Milli Takımlarımıza Rakip İzleme Departmanı'nda antrenör olarak da hizmet veren Ergin Parlar, futbol camiasının sevilen isimlerinden biriydi. Fenerbahçe'nin 103 gollü şampiyonluğunda da kadroda yer alan Parlar, Türk futboluna unutulmaz anılar bıraktı.

Merhum Ergin Parlar'ın vefatı, Türk futbol camiasını derinden sarstı. TFF ve birçok kulüp de Parlar'a başsağlığı diledi. Futbolseverler, Ergin Parlar'ın hatıralarını yaşatmaya devam edeceklerini belirtirken, Türk futbolu da onun gibi değerli isimleri hiçbir zaman unutmayacak.