Trabzonspor, öne geçtiği maçlarda 15 puan kaybetti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon öne geçtiği 6 maçta toplam 15 puan kaybetti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon öne geçtiği maçlarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. 29 maçta aldığı 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyetle Trabzonspor, attığı 46 gole karşılık kalesinde 42 gol gördü ve 45 puanla 6. sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon ise aynı dönemde 70 puanı olan Karadeniz ekibi, bu sezon ise geçen senenin 25 puan gerisinde kaldı. Özellikle öne geçtiği maçlarda yaşanan puan kayıpları, Trabzonspor taraftarını üzüyor.

Bu sezon öne geçtiği 6 karşılaşmada 15 puan kaybeden bordo-mavililer, bu maçlarda 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Deplasmanda oynadığı Beşiktaş müsabakasında 70 dakikayı 2-1 önde götürdüğü maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor, 2 puan bıraktı. Yine dış sahadaki MKE Ankaragücü karşılaşmasında da 70. dakikada öne geçmesine rağmen kalesinde gol gören bordo-mavililer, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Hatayspor maçında ise 9. dakikada ilk golü atan Trabzonspor, 47. ve 50. dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu. Benzer senaryo Galatasaray mücadelesinde de yaşandı. Karşılaşmanın hemen başında öne geçen Trabzonspor, 18. ve 53. dakikalarda filelerinde gördüğü gollerle 2-1 kaybetti. Son oynadığı DG Sivasspor maçında ise 11. dakikada öne geçmesine rağmen 27, 37, 58 ve 90. dakikalardaki gollere engel olamayan bordo-mavili takım, 4-1 yenildi.

Trabzonspor, evinde ise Konyaspor ile oynadığı maçta 14 ve 27 dakikalarda 2-0 öne geçmesine rağmen, 45 ve 54 dakikalarda gollere engel olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı ve 2 puan bıraktı.

Deplasmanda oynadığı 9 maçta ise Trabzonspor, 6 mağlubiyet, 2 beraberlik ve sadece hükmen galibiyet elde etti. Ligden çekilen Gaziantep FK karşısında aldığı hükmen 3 puan dışında, dış sahada en son ligin sekizinci haftasında oynadığı Kayserispor karşısında galip gelmişti.

Trabzonspor taraftarları, takımın özellikle öne geçtiği maçlarda yaşadığı puan kayıplarından dolayı üzgün olsa da, takımın ligdeki mücadelesi devam ediyor. Umarız Trabzonspor, kalan maçlarında daha başarılı sonuçlar alarak taraftarlarını mutlu eder.

trabzonspor performans trabzon performans merkezi nwakaeme trabzonspor performansı sturridge trabzonspor performansı visca trabzonspor performans Trabzonspor bordo-mavi Spor Toto Süper Lig anındaspor anindaspor anında spor anindasportr anindasporofficial