Trabzonspor fırsat tepti! 171 gün sonra...

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 9. haftada gelen liderlik fırsatını tepti. Bordo-mavililer 171 gün sonra eline gelen zirve fırsatını...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak liderlik fırsatını değerlendiremedi. Karadeniz ekibi, geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamladığı ligde, eline geçen liderlik fırsatını bu sefer değerlendiremedi.

Trabzonspor, 2021-2022 sezonunun 9. haftasında elde ettiği 21 puanla liderlik koltuğuna oturmuştu. Ancak, bu seferki liderlik fırsatını değerlendiremedi ve Kasımpaşa karşısında 0-0 berabere kalarak puan kaybetti.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu olan Trabzonspor, bu sezon oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 17 puan topladı. Bu puanlarla geçtiğimiz sezonun 4 puan gerisinde kalan Karadeniz ekibi, liderlik koltuğuna oturma fırsatını bu sefer de kaçırdı.

Trabzonspor'un rakiplerinin puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturma fırsatını yakaladığı 9. haftada, Kasımpaşa karşısında ortaya koyduğu futbol yeterli olmadı ve bordo-mavililer sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor'un bu sezonki performansı, geçtiğimiz sezonun üstüne çıkamadığına işaret ediyor. Ancak, sezonun henüz başında olunması nedeniyle Karadeniz ekibinin şampiyonluk yarışından kopması için çok erken.

Trabzonspor'un önümüzdeki haftalarda yapacağı maçlar ve rakiplerinin performansı, ligdeki konumunu belirleyecek önemli faktörler arasında yer alacak. Karadeniz ekibi, bu fırsatları iyi değerlendirerek şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyor.