Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 26 yıllık hasreti bitirme hedefinde

Bordo mavili takım 1997'den beri ligde F.Bahçe'yi Kadıköy'de yenemiyor. Ligde sarı lacivertli takımı deplasmanda en son 23 Ağustos 1997'de 3-1 yenen...

Trabzonspor, Fenerbahçe'yi Yenerek 26 Yıllık Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor

Geçtiğimiz hafta MKE Ankaragücü karşısında 2-0'lık skorla ilk galibiyetini elde eden Trabzonspor'un teknik direktörü Nenad Bjelica, bir 'ilk'e daha imza atmak istiyor. Bordo mavili takım, yarın oynayacağı Fenerbahçe maçını kazanarak Kadıköy'deki lig maçlarında 26 yıldır süren galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Son olarak 23 Ağustos 1997 tarihinde deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Trabzonspor, daha sonra oynadığı 25 dış saha maçında 13 mağlubiyet ve 12 beraberlik alarak sadece 21 gol atabilmişti. Fenerbahçe karşısındaki son galibiyetini Yılmaz Vural yönetiminde alan Trabzonspor, daha sonra görev yapan 24 teknik direktörle Kadıköy'deki lig maçlarından 3 puanla ayrılamadı.

Ancak Nenad Bjelica ve öğrencileri, bu istatistiği bozmak için sahaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta elde edilen galibiyetin moraliyle Fenerbahçe'ye karşı sert ve etkili bir oyun sergilemeyi hedefleyen Trabzonspor, taraftarlarının desteğiyle zorlu mücadeleyi kazanmak istiyor.

Fenerbahçe ise evinde oynayacağı maçta galibiyet için sahada olacak. Sezonun ilk haftalarında aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışından uzaklaşan sarı lacivertli takım, Trabzonspor karşısında üstün bir performans sergileyerek taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Kadıköy'deki zorlu mücadele, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olarak dikkat çekiyor. İki takımın da sahada en iyi performansını sergilemek için ellerinden geleni yapacakları mücadele, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatabilir.