Trabzonspor, Denswil ve Larsen'e de veda edecek

Trabzonspor'da Vitor Hugo ve Peres'in ardından 2 yabancıyla daha yollar ayrılacak.

Trabzonspor Yönetimi, Gelecek Sezon İçin Yeni Planlar Yapıyor

Trabzonspor yönetimi, bu sezon mücadele edilen tüm kupalara erken havlu atılması üzerine gelecek sezon için yeni planlar yapıyor. Vitor Hugo ve Bruno Peres’in ardından iki futbolcuyla daha yollarını ayırmayı planlayan bordo mavililer, Stefano Denswil ve Jens Styryger Larsen’in sözleşmelerini feshetmek için çalışmalara başladı.

TRT Spor’un haberine göre, Trabzonspor yöneticileri, her iki futbolcunun menajerleriyle görüşerek alacaklarından feragat etmeleri karşılığında sözleşmelerini feshetmek istediklerini bildirdi. Geçen sezonun şampiyon kadrosunda yer alan Denswil ile geçen yılın haziran ayında 3+1 yıllık sözleşme imzalanmış ve toplamda 5.3 milyon Euro ücret garantisi verilmişti. Yine aynı günlerde 3 yıllık mukavele yapılan Larsen’e ise toplam 3.75 milyon Euro garanti ücret ve 459 bin Euro imza parası taahhüt edilmişti.

Trabzonspor yönetimi, gelecek sezon için yeni transferler yaparak takımın gücünü arttırmayı hedefliyor. Özellikle savunma hattında yaşanan sıkıntıları çözmek için çalışmalar yapacak olan bordo mavililer, taraftarların beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacak.

Bu arada Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues, milli takım teknik direktörlüğü için ilk tercihinin Carlo Ancelotti olduğunu açıkladı. Ancak, Jorge Jesus ile Abel Ferreira ve Fernando Diniz gibi adaylar da bulunuyor. Futbolseverler, milli takımın yeni teknik direktörünü merakla bekliyor.