Trabzonspor'dan son 7 sezonun en kötü deplasman performansı

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor'a 4-1 mağlup olan Trabzonspor, son 7 sezonun en kötü dış saha performansını sergiledi.

Trabzonspor'da Kötü Gidişat Sürüyor

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın görevinden ayrılmasından sonra Nenad Bjelica'yı takımın başına getirerek yeni bir sayfa açtı. Ancak, sonuçlar beklenen gibi olmadı ve kötü gidişat sürüyor.

Sivasspor karşısında yeni teknik direktörüyle çıkan bordo-mavililer, maçta öne geçmelerine rağmen sahadan 4-1 mağlubiyetle ayrıldı. Spor Toto Süper Lig'de üst üste oynadığı son 4 maçta galibiyet çıkaramayan Trabzonspor, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Dış saha performansı da oldukça kötü olan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa olmak üzere dış sahada oynadığı 21 maçta 14 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1'i hükmen olmak üzere 5 galibiyet aldı. Avrupa'da deplasmanda oynadığı 5 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, ligde bu sezon oynadığı 14 karşılaşmada 1'i hükmen olmak üzere 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. Attığı 19 gole karşılık kalesinde ise 31 gol gördü.

Trabzonspor, bu sezon deplasmanda ortaya koyduğu performans ile son 7 sezonun en kötü dış saha performansını sergiledi. Bordo-mavili takım, bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta sadece 14 puan toplayabildi. Şampiyon olduğu geçtiğimiz sezonda deplasmanda 33 puan toplayan Trabzonspor, bu sezon ise hedeflediği başarıyı yakalayamadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda da kötü bir performans sergileyen Trabzonspor, deplasmanda oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Kötü giden sezonda kupayı hedefleyen bordo-mavililer, konuk olduğu MKE Ankaragücü'ne mağlup olarak hedeflerinden uzak kaldılar.

Trabzonspor taraftarları ise takımın kötü gidişatından oldukça endişeli. Yönetim ise yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Ancak, takımın sorunlarının sadece teknik direktör değişikliğiyle çözülemeyeceği aşikar. Trabzonspor'un önünde uzun bir yol var ve bu yolda taraftarların desteği de büyük önem taşıyor.

nwakaeme trabzonspor performansı sturridge trabzonspor performansı trabzonspor iç saha performansı abdullah avcı trabzonspor performansı trabzonspor süper lig performansı türkiye süper ligi spor toto süper lig trabzonspor anında spor anindaspor spor haber