Trabzonspor Başkanı Doğan: Nenad Bjelica'nın Barcelona'daki sunumunu inceleyince çok etkilendim

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hocamız, Trabzon ruhu taşıyor. İnatçı ve şampiyonluğu çok istiyor. Sahip olduğu tartışmasız özelliklerinin yanı sıra bize...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, göreve geldikleri ilk günden beri Trabzonspor'u maddi ve manevi anlamda Türkiye'nin örnek kulübü haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Doğan, takımın renklerine bağlı herkesin kendilerinden ve takımlarından gurur duymalarını sağlamak istediklerini belirtti. Yönetim kurulunun akıllıca ve iyi düşünülmüş kararlar alması gerektiğini vurgulayan Doğan, geçtiğimiz sezon şampiyonluklarını inatçı kararlılıkla kazandıklarını söyledi.

Başkan Doğan, Trabzonspor için kalıcı başarı hedefine ulaşmanın sahip olduklarını koruyup üzerine yenilerini eklemekle mümkün olduğunu ifade etti. Yeni yetenekleri keşfetmek, geliştirmek ve Trabzonspor'a kazandırmak için herkesten çok çalışmak gerektiğini söyleyen Doğan, takımın başarısına inandıklarını ve şampiyonluğun Trabzonspor için bir gelenek haline geldiğine inandıklarını dile getirdi.

Teknik adam arayışları sırasında 3 isimle görüştüklerini belirten Doğan, Bjelica'nın takımın başında yer almak istediğini söylemesinin kendilerini etkilediğini ifade etti. Takımın içinde bulunduğu durumu bahane olarak göstererek sorumluluk almaktan kaçan kimselerle masadan kalktıklarını belirten Doğan, Bjelica'nın Trabzon ruhunu taşıdığını ve şampiyonluğa inandığını söyledi.

Altyapı ve scouting'e önem verdiklerini belirten Doğan, Trabzonspor altyapısını daha üretken hale getirip genç ve yetenekli oyuncuları Türkiye ve Avrupa'dan bulup takıma kazandırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Bjelica'nın kariyerinin planlamalarına uygun olduğunu belirten Doğan, yeni teknik adamla birlikte planlama çalışmalarına hemen başladıklarını söyledi.

Başkan Doğan, yeni teknik adam Bjelica'ya hoş geldin diyerek kulüp için hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, Futbol A Takımı'nın Teknik Direktörlük görevini üstlenen Altyapı, İzleme ve Değerlendirme Koordinatörü İhsan Derelioğlu'na da teşekkür etti. Trabzonspor'un geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Doğan, taraftarların takımlarına güvenmelerini ve desteklemelerini istedi.

trabzonspor teknik direktörü kim trabzonspor teknik direktörü trabzonspor teknik direktörü kim 2023 trabzonspor teknik direktörü kim oldu trabzonspor teknik direktörü kim olacak anindaspor anında spor trabzonspor türkiye süper ligi spor toto süper lig spo