Tottenham'da Hugo Lloris sezonu kapattı!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'un Fransız kalecisi Hugo Lloris sakatlığı sebebiyle sezonu kapattı.

Tottenham Hotspur takımının 2012/2013 sezonundan bu yana kaleciliğini yapan Hugo Lloris'ten kötü haber geldi. 36 yaşındaki file bekçisi, sakatlığı sebebiyle sezonu kapattı. Tottenham'ın geçici teknik direktörü Ryan Mason, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hastaneden yapılan test sonuçlarına göre Lloris'in sezonu kapattığını belirtti. 

Mason, gelecek sezon hakkında konuşamayacaklarını ancak Lloris'in takım için çok önemli bir role sahip olduğunu ifade etti. Tottenham'ın sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde biten tecrübeli kalecisi için İngiliz basınında fesih ihtimali konuşuluyor. Geçici antrenör Mason'un açıklamaları da bu ihtimali güçlendiriyor.

Eğer Tottenham Lloris'in sözleşmesini feshederse, Fransız kalecinin son maçı 6-1 yenildikleri Newcastle United maçı olacak. Maçın ilk 20 dakikasında 5 gol yiyen Lloris, devre arasında oyundan çıkmıştı. 

Hugo Lloris, 30 Haziran 2012 tarihinden beri Tottenham kadrosunda yer alıyor ancak takımıyla hiç kupa sevinci yaşayamadı. Kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Lloris, kazandığı tüm kupaları milli takımı veya Fransız ekibi Olimpik Lyon ile elde etti.

Bu sezon Tottenham formasıyla 31 maça çıkan Lloris, dokuz maçta kalesini gole kapattı ancak geri kalan maçlarda kalesinde 45 gol gördü. Tottenham taraftarları, Hugo Lloris'in sakatlığı nedeniyle sezonu kapamasından dolayı üzüntülerini dile getirdiler ve tecrübeli kalecinin bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediler.