TGF Türkiye Golf Turu'nun A ve B kategori müsabakaları Bodrum'da oynandı

Türkiye Golf Federasyonu'nun 2023 faaliyet takviminde yer alan TGF Türkiye Golf Turu A kategorisi 5'inci ayak ve B kategorisi 3'üncü ayak müsabakaları,...

31 sporcunun mücadele ettiği golf turnuvasında, A ve B kategorilerinde birbirinden başarılı sporcular yarıştı.

A kategorisi erkeklerde Sueno Golf Kulübü'nden İbrahim Tarık Aslan, toplamda 212 (+2) gross skorla birinci olurken, Kemer Golf Kulübü'nden Mehmet Kazan ikinci, Olympos Golf Kulübü'nden Kadirhan Yener ise üçüncü oldu. Kadınlar A kategorisinde ise National BGK'dan Ayşe Demir birinciliği elde ederken, Gloria Golf Kulübü'nden Sude Bay ikinci, Ataşehir Golf Kulübü'nden Deniz Sapmaz ise üçüncü sırayı aldı.

Erkekler B kategorisinde Ankara Golf Kulübü sporcularından Semih Engez toplamda 257 (+47) gross skorla birinci olurken, Nuh Acar ikinci, Klassis Golf Kulübü'nden Efe Sargın ise üçüncü sırayı elde etti. Kadınlar B kategorisinde ise Ataşehir Golf Kulübü sporcularından Merve Üçerler birinciliği kazanırken, Alya Su Çiğdem ikinci, Ankara Golf Kulübü'nden Erin Neva Yeniçelik ise üçüncü oldu.

Toplamda 31 sporcunun mücadele ettiği turnuva, golf severlerin büyük ilgi gösterdiği bir organizasyon oldu. Başarılı sporcuların performansları, izleyicileri büyülerken, turnuvanın heyecanı da doruk noktalara ulaştı. Her kategoride birbirinden yetenekli sporcuların yer aldığı turnuva, golf sporunun Türkiye'deki gelişimine de katkı sağladı.