TFF Başkanı Büyükekşi, Samsunspor tesislerini inceledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile birlikte Nuri Asan Tesisleri ve Mustafa Kemal Erkanat...

Samsunspor, 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşarken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de bu mutlu günlerinde yanlarında oldu. Büyükekşi, şampiyonluk kupasını takdim etmek üzere Samsun'a geldi ve öncelikle Başkan Yüksel Yıldırım ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'ni ziyaret etti. 

Tesisleri gezen Mehmet Büyükekşi, Samsunspor'un bu başarısını kutladı ve takımın geleceği için söz verdi. Daha sonra Batıpark alanındaki Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'ni de ziyaret eden Büyükekşi, burada da takımın yöneticileri ile bir araya geldi. 

Ziyarete TFF Başkan Vekili İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar da katıldı. 

Samsunspor'un bu başarısı, sadece Samsunluları değil tüm Türkiye'yi sevindirdi. Süper Lig'de yeniden yer alacak olan Samsunspor, taraftarlarına büyük bir umut verdi. Takımın başarısı için emek veren herkesi tebrik ediyoruz ve gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz.