TBF Başkanı Türkoğlu'ndan bayram mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Ramazan Bayramı öncesi yaptığı açıklamada, Hatay'da yaşanan depremin yaralarını sarmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Türkiye Basketbol Federasyonu ve basketbol camiasının desteğiyle, depremzedeler için hazırlanan basketbol köyü konteyner yerleşkemizin yerleşimine başlandığını ifade eden Türkoğlu, AFAD koordinasyonuyla birlikte çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı.

Deprem bölgesindeki çalışmaların devam edeceğini söyleyen Türkoğlu, depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Gençlerimiz ve çocuklarımızın da unutulmadığını belirten Türkoğlu, onların yanında olacaklarını ve desteğe ihtiyaçları olduğunda her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Türkoğlu, "Biz birlikte olunca bütün zorlukları aşacağımızı, yaralarımızı beraber saracağımızı biliyoruz. Dayanışma ruhumuzu asla kaybetmeyeceğiz, sağlık ve huzur dolu nice güzel bayramlar diliyorum." diyerek mesajını sonlandırdı.

Depremzedelerin yanında olmak ve onlara destek olmak, Türk halkının dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun yaptığı açıklama da bu dayanışmanın en güzel örneklerinden biri oldu. Umarız depremzedeler en kısa sürede normal yaşamlarına dönebilirler.

bayram mesajı bayram mesajı kısa bayram mesajı komik bayram mesajı kurumsal bayram mesajı sevgiliye hidayet türkoğlu basket bol haberleri anında spor anindaspor basketbol haberleri