Süper Lig ve 1. Lig'de nefes kesen yarışlar! Zirve yarışlarındaki heyecan doruğa çıktı

Farkın 3 inmesi Fenerbahçe'nin motivasyonunu artırırken aradaki 5 puanlık farka rağmen Beşiktaş'ın umutları da yeşerdi. Spor Toto 1. Lig'de de Samsunspor'un...

Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de sezonun bitimine az bir süre kala zirve yarışı nefes kesiyor. G.Saray'ın K.Gümrük beraberliği sonrası Beşiktaş'a kaybetmesi ve F.Bahçe'nin haftayı 3 puanla kapatmasıyla birlikte, kalan 6 haftalık periyotta 3 Büyük takım arasında heyecan dolu bir yarış bekleniyor.

Zirvede 70 puanla yer alan Cimbom'un 3 puan gerisinde yer alan Kanarya, tüm maçlarını kazanarak ezeli rakibinin kaybını bekleyecek. Ligden çekilen Gaziantep dışında 4 maçı kalan Beşiktaş ise 5 puan geride olmasına rağmen rakiplerinin alacağı kötü sonuçlara göre sürpriz yapmak istiyor.

Bir alt ligde Samsun'un garantilemesinin ardından 2. olup Süper Lig'e yükselecek takımlarda da heyecan zirvede. Bitime 3 hafta kala Pendik (61) evinde 2. sıradaki Rizespor'u (63) 3-2 yenerken, 2 takım arasındaki puan farkı 2'ye düştü. 2 takımın da 3'er maçı bulunurken, 59 puanlı Eyüp ise kazanarak üstündeki 2 takımın puan kaybetmesini bekleyecek.

Ancak bu sezon 1. Lig'de 3. olan takımın direkt play-off finaline kalacak olması nedeniyle, ligi 3. bitirmek de çok önemli. 56 puanla 5. Sakarya ve 55 puanlı 6. Bodrum'un matematiksel olarak 2'lik şansı da sürerken, 3.'lük için şansını son ana kadar devam ettirmek istiyorlar.

Galatasaray'ın kalan maçları arasında Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, Ankaragücü, Fenerbahçe ve Hatay (Hükmen) yer alıyor. Fenerbahçe ise Giresunspor (D), Trabzonspor, Hatay (Hükmen), Antalyaspor, Galatasaray (D) ve Gaziantep (Hükmen) ile mücadele edecek. Beşiktaş'ın ise Antalyaspor (D), Gaziantep (Hükmen), Adana Demirspor (D), Kasımpaşa (D) ve Konyaspor ile karşılaşacak.

Heyecan dolu maçlarla dolu bu sezonun sonucunu merakla bekliyoruz.