Süper Lig kulüplerinin bayram mesajları

Spor Toto Süper Lig kulüpleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram mesajı paylaştı.

Türkiye'nin önde gelen futbol kulüpleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından mesajlar yayınladılar. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Antalyaspor, Konyaspor, Kasımpaşa, Corendon Alanyaspor, Kayserispor, Fatih Karagümrük, Ümraniyespor, Sivasspor, İstanbulspor, Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Giresunspor kulüpleri, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladılar.

Galatasaray'ın yayınladığı mesajda "Bayram iyileştirici ve birleştiricidir, bu yüzden çok sever ve yolunu gözleriz. Bu Ramazan Bayramı’nın da başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya mutluluk, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyoruz" ifadeleri yer aldı. Fenerbahçe ise "Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramımız kutlu olsun" mesajını paylaştı.

Beşiktaş kulübü ise "Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram dileriz. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun" sözleriyle takipçilerine seslendi. Trabzonspor ise "Tüm İslam aleminin ve camiamızın Ramazan Bayramı mübarek olsun" mesajını yayınladı.

Medipol Başakşehir, Antalyaspor, Konyaspor, Kasımpaşa, Corendon Alanyaspor, Kayserispor, Fatih Karagümrük, Ümraniyespor, Sivasspor, İstanbulspor, Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Giresunspor kulüpleri de tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak takipçilerine huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilediler.

Bu özel günün birlik ve beraberlik içinde geçmesi dileğiyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun.

bayram mesajları bayram mesajları resimli bayram mesajları novruz bayram mesajları komik bayram mesajları kısa anında spor anindaspor spor haberleri süper lig bayram mesajları