Süper Lig'de gol yağmuru! Rekor kırıldı...

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftası oynanan 7 maçla tamamlandı. Bu karşılaşmalarda atılan goller ile birlikte sezonun gol ortalaması rekoru kırıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftası heyecan dolu maçlara sahne oldu. Futbol severler birbirinden güzel golleri izleme fırsatı yakaladılar. Zirve mücadelesi veren takımların aldığı sonuçlar ligdeki sıralamayı da etkiledi.

Galatasaray, Fatih Karagümrük ile nefes kesen bir maça çıktı. İki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı. Galatasaray'ın liderliği sürdü, ancak kritik haftada 2 puan bıraktı. Fenerbahçe ise İstanbulspor karşısında elindeki fırsatı tepti ve 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş ise Ümraniyespor'u 2-0 mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Ligde 40 gol atılarak gol ortalaması rekoru kırıldı. Adana Demirspor, Kayserispor'u 5-3 mağlup ederek kulüp tarihinin en yüksek puanına ulaştı. Giresunspor ise Başakşehir karşısında 2-4 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında alınan sonuçlar şu şekildedir:

Ümraniyespor - Beşiktaş: 0-2
Kasımpaşa - Konyaspor: 1-2
Adana Demirspor - Kayserispor: 5-3
Galatasaray - Fatih Karagümrük: 3-3
Giresunspor - Başakşehir: 2-4
Antalyaspor - Sivasspor: 1-2
Fenerbahçe - İstanbulspor: 3-3

Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Takımlar zirve mücadelesi için kıyasıya bir mücadele veriyorlar. Futbol severler ise bu heyecana tanıklık etmek için sabırsızlanıyorlar.