Sonbahar manzarasında 15 kilometrelik doğa yürüyüşü

Eskişehirli doğa tutkunları hafta sonunu 15 kilometrelik Güneyköy-Beyyayla parkurunda yürüyüş yaparak doğal güzelliklerin tadını çıkardı.

Eskişehir doğa tutkunları hafta sonunu unutulmaz bir deneyime dönüştürdü. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAG) tarafından düzenlenen etkinlikte, 35 kişi 15 kilometrelik Güneyköy-Beyyayla parkurunda yürüyüş yaparak doğal güzelliklerin tadını çıkardı.

Sarıcakaya ilçesine bağlı Güneyköy Mahallesi'nden başlayarak Beyyayla Mahallesi'ne kadar uzanan parkur, yürüyüşçülere kanyon, mağara ve orman manzaraları eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşattı. Yürüyüş boyunca sisli hava hakim olsa da, sonbaharın etkisini hissettiren bölgede doğanın güzelliği herkesi büyüledi.

Bin 350 metre rakıma kadar çıkan yürüyüşçüler, bölgede varlığı tespit edilen milyonlarca yıllık ammonit fosillerini de inceleme fırsatı yakaladı. Doğanın sunduğu bu eşsiz güzellikler karşısında herkes büyülendi.

Etkinlikte yer alan katılımcılar, doğanın güzelliklerini keşfetmenin yanı sıra birbirleriyle de kaynaşma fırsatı buldu. Doğanın sunduğu bu eşsiz deneyim, herkesin hafızasında unutulmaz bir yer edindi.

Eskişehirli doğa tutkunları, hafta sonunu doğayla iç içe geçirerek stres atma ve dinlenme fırsatı buldu. Doğanın sunduğu bu eşsiz güzellikleri keşfetmek isteyen herkesi, Güneyköy-Beyyayla parkuruna davet ediyoruz.