Son Dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çılgın gece! Rakibini gol attığına pişman etti... Mohammed Salah, Bafetimbi Gomis'in rekorunu kırdı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında oynanan toplam 8 maçın ardından bu grupların dördüncü hafta müsabakaları tamamlanmış oldu. Mohammed...

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları sona erdi. A, B, C ve D gruplarında oynanan karşılaşmalar sonucunda bazı takımlar son 16 turuna yükselmeyi garantilerken, bazı ekipler ise yolun sonuna geldi.

A Grubu'nda Napoli, sahasında Ajax'ı 4-2 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde 4'te 4 yaparak son 16 turuna yükselmeyi garantiledi. Napoli'ye galibiyeti getiren golleri Lozano, Raspdori, Kvaratskhelia ve Osimhen kaydetti. Ajax'ın gollerini ise Klaassen ve Bergwijn attı. Kim Min Jae, Ajax maçına ilk 11'de başladı ve başarılı bir performans sergiledi. Eljif Elmas ise 13 dakika şans buldu ve %80 isabet yüzdesiyle oynadı.

Grubun bir diğer maçında Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Glasgow Rangers'ı 7-1 mağlup etti. Mohamed Salah, hat-trick yaparak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en hızlı hat-trick yapan isim oldu. Bu sonuçla birlikte Liverpool puanını 9'a yükseltirken Rangers puansız kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Club Brugge, İspanyol devi Atletico Madrid'i konuk etti ve sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez gruptan çıkma başarısı gösterdi.

Bayer Leverkusen ise evinde Porto'ya 3-0 mağlup oldu. Porto bu sonuçla puanını 6'ya yükseltirken Bayer Leverkusen ise 3 puanda kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Bayern Münih, Viktoria Plzen'e konuk oldu ve maçtan 4-2 galip ayrıldı. Bayern Münih, son 11 maçını kazanarak turnuva tarihinin en uzun serisine imza attı. Barcelona ile Inter arasındaki mücadele ise 3-3 berabere sonuçlandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Sporting, sahasında Marsilya'yı konuk etti ancak Marsilya, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Tottenham Hotspur ise Eintracht Frankfurt'u 3-2 mağlup ederek puanını 7'ye çıkardı ve grupta liderliğe yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecanlı karşılaşmalar devam ediyor. Takımlar son 16 turuna yükselmek için mücadele ediyorlar. Futbolseverlerin gözü bu heyecan dolu organizasyonda olacak.