Son dakika transfer haberi: Beşiktaş'ta Şenol Güneş 4 takviye istiyor! Liste sunuldu, yeni Josef-Atiba arayışı başladı

Siyah beyazlıların yeni sezon öncesi transferde takviye yapacağı bölgelerin başında orta saha var. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimden kariyerine Çin'de...

Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları Hızlandı

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş ve futbol direktörü Ceyhun Kazancı, scout ekipleriyle birlikte transfer için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah beyazlı takımın scout ekibi, orta sahada uzun zamandır hissedilen eksikliği gidermek için Josef De Souza ve Atiba kalitesinde bir oyuncu arayışına başladı.

Almanya, Hırvatistan, Makedonya, İngiltere, Arjantin, Kolombiya ve Portekiz'de birçok oyuncuyu izleyen scout ekibi, hazırladığı listeyi teknik ekibe sundu. Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı da yeni sezon için transferde öncelikle 4 transfer yapacaklarını açıkladı. Bir sağ stoper, 2 orta saha ve bir sağ kanat oyuncusu için çalışmaların olduğunu ifade eden Kazancı, "Orta sahalardan biri Josef'in yerini dolduracak 6 numara pozisyonu için olabilir. Diğeri Dele Alli'nin pozisyonu için olacak" dedi.

Atiba Hutchinson, Beşiktaş'ta 10 yılda sembol oyuncularından biri haline geldi. 2013'te takıma katılan Atiba, çalışkanlığı, disiplini ve performansı ile takımın en önemli oyuncularından biri oldu. Siyah beyazlı takımda 10 yılda 3 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Atiba, saha içi ve saha dışında örnek duruşuyla herkesin takdirini kazandı.

2.5 yıl görev yaptığı Beşiktaş'ta orta sahanın en kilit isimlerinden biri olan Josef de Souza da kariyerine Çin'de devam etmeyi tercih ederken, eksikliği en çok hissedilen oyuncuların başında geldi.

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda takımdan ayrılacak isimler olursa transfer sayısının artabileceğini ifade ederken, yeni Josef-Atiba kalitesinde bir oyuncu için arayış sürüyor. Siyah beyazlı takımın taraftarları ise transfer çalışmalarını yakından takip ediyor ve yeni sezon için umutlu bekleyişlerini sürdürüyorlar.