Son Dakika: Intercity'de Emre Çolak ile yollar ayrıldı!

İspanya 3. Ligi ekiplerinden Intercity, daha önce futbolu bıraktığını açıklayan ancak 24 saat sonra geri dönen Emre Çolak ile kişisel sebeplerden dolayı...

İspanya'nın 3. Ligi takımlarından Intercity, Emre Çolak ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Emre Çolak'ın kişisel sebeplerden dolayı ülkesine dönmek istediği ve bu nedenle ayrılma konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi. Ayrılık sonrası kulüp, Çolak'a gösterdiği çaba için teşekkür ederken, kişisel ve profesyonel hayatında başarılar diledi.

Emre Çolak, Kasım 2022'de TFF 1. Lig takımı Göztepe'den ayrıldıktan sonra Ocak ayında sürpriz bir şekilde İspanya'nın 3. Lig takımı Intercity'e transfer olmuştu. Ancak İspanyol ekibinde 17 maça çıkan oyuncu, gol ya da asist yapma başarısı gösterememişti.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından futbolu bıraktığını açıklayan Emre Çolak, "Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin" ifadelerini kullanmıştı. Ancak bu kararından sadece 24 saat sonra, "Ülkemdeki trajedi beni çok endişelendiriyor ancak Intercity'ye olan bağlılığım devam ediyor. Yarından itibaren bir sonraki maçımızı kazanmak için çalışmalara başlayacağım." diyerek geri dönmüştü.

Emre Çolak'ın bu ani kararı ve futbolu bıraktığını açıklaması, futbol camiasında büyük yankı uyandırmıştı. Ancak kısa süre sonra geri dönmesi de aynı şekilde şaşkınlık yaratmıştı. Futbol hayatına devam edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmamış durumda.

Emre Çolak'ın kariyerindeki son gelişmeler, futbolseverleri şaşırtırken, kendisi için de zor bir dönem olduğu açıkça görülüyor. Umarız ki, sağlığı ve mutluluğu için en doğru kararları alır ve hayatında başarılar elde eder.