Son Dakika: Intercity'de Emre Çolak ile yollar ayrıldı!

İspanya 3. Ligi ekiplerinden Intercity, daha önce futbolu bıraktığını açıklayan ancak 24 saat sonra geri dönen Emre Çolak ile kişisel sebeplerden dolayı...

İspanya 3. Ligi takımlarından Intercity, Emre Çolak ile yollarını resmen ayırdı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Emre Çolak'ın kişisel sebeplerden dolayı ülkesine dönmek istediği ve bu nedenle ayrılık konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi. Ayrılık açıklamasında, Emre Çolak'ın takıma verdiği emekler için teşekkür edildi ve kişisel ve profesyonel hayatında başarılar dileyen ifadeler yer aldı.

Emre Çolak, Kasım 2022'de TFF 1. Lig takımı Göztepe'den ayrıldıktan sonra Ocak ayında İspanya 3. Lig takımı Intercity'e transfer olmuştu. Ancak 31 yaşındaki oyuncu, takımında 17 maça çıkmasına rağmen gol ya da asist yapamamıştı.

Geçtiğimiz aylarda Emre Çolak, sosyal medya hesabından futbolu bıraktığını açıklamıştı. Ancak sadece 24 saat sonra geri döndüğünü duyurarak, Intercity takımına olan bağlılığının devam ettiğini ifade etmişti.

Emre Çolak'ın futbolu bırakacağı açıklaması, Türkiye'de büyük yankı uyandırmıştı. Ancak kısa sürede geri dönmesi de şaşkınlık yaratmıştı. Emre Çolak'ın ayrılığı ve geri dönüşü, futbol camiasında da konuşulmaya devam ediyor.

Intercity takımı ise Emre Çolak'ın ayrılığı sonrasında yeni transferler yaparak kadrosunu güçlendirmeye çalışacak. Futbol camiası ise Emre Çolak'ın geleceği hakkında merakla bekleyişini sürdürüyor.