Son dakika: Hatayspor-Beşiktaş maçında Valerien Ismael'e istifa sesleri ve Sergen Yalçın tezahüratları

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Hatayspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş'ta taraftarlar teknik direktör Valerien Ismael'i istifaya davet etti. Stadyumdaki...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu ve teknik direktör Valerien Ismael tepkilerin odağı haline geldi.

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, 31. saniyede Weghorst'un golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Ancak ikinci yarıda Hatayspor hızlı başladı ve yeni transfer Ze Luis'in kafa golüyle skoru 1-1'e getirdi. Geriye kalan dakikalarda Beşiktaş topa sahip olmasına rağmen, Hatayspor kontra ataklarla tehlike yarattı ve 80. dakikada golü buldu. Maçın son dakikasında ise Kaan Kanak'ın sert şutuyla Hatayspor galibiyeti elde etti.

Maç boyunca Beşiktaşlı taraftarlar, teknik direktör Valerien Ismael'e tepkilerini gösterdi. Skor 1-1 devam ederken tribüne giden taraftarlar, 80. dakikadan sonra Ismael aleyhinde tezahüratlar yapmaya başladı. İlk olarak "Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyor?" şeklinde tempo tutan taraftarlar, daha sonra "Valerien Ismael istifa" şeklinde tezahürat yaptılar. Skor 2-1 olduktan sonra tepkiler daha da yoğunlaştı ve siyah-beyazlı taraftarlar maçın sonuna doğru "Sergen Yalçın" diyerek tempo tuttu.

Beşiktaş, son 6 lig maçında 5. kez puan kaybetti ve Hatayspor maçıyla bu sezon ikinci yenilgisini aldı. Geçen hafta oynanan Trabzonspor maçında da taraftarların tepkisine maruz kalan Ismael, takımının başında kalmaya devam edecek mi bilinmiyor.

Siyah-beyazlı takım, ligde gelecek hafta Ümraniyespor'u konuk edecek ve sonraki hafta da deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının performansından memnun değiller ve Ismael'in geleceği hakkında endişeli görünüyorlar.