Son dakika: Galatasaray'da Bafetimbi Gomis için son kararı yönetim kurulu verecek! Okan Buruk'tan özür dilemezse...

Süper Lig'in 31. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da maç sonu ortaya çıkan Bafetimbi Gomis krizinin yankıları devam...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında dün akşam Galatasaray, Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Ancak maç sonrası Bafetimbi Gomis krizi yaşandığı ortaya çıktı. Teknik direktör Okan Buruk, Gomis'in maç kadrosunda olmamasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Perşembe günü antrenman öncesi Gomis'in kendisine geldiğini ve bundan sonra oynamak istemediğini söylediğini belirten Buruk, Alanyaspor maçında onu değil de Barış Alper'i oyuna almama takıldığını ifade etti. Ancak Buruk, Gomis'in takım içerisinde önemli bir rolü olduğunu ve takımın ona ihtiyacı olduğunu söyleyerek onu ikna etmeye çalıştığını fakat kararının değişmeyeceğini öğrendiğini dile getirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise Gomis'in davranış biçimini kabul edilemez bulduğunu belirterek, "Galatasaray'ın bir profesyoneli, Galatasaray'a hizmet etmek durumundadır. Kendisiyle konuştum. Sahadaki patron Okan Hoca. O nasıl takdir ederse, herkes saygı duyacak. Bafe niye böyle yaptı, doğru pek hoş değildi. Yönetim Kurulu'nda bunu konuşacağız. Buradaki davranış biçimini kabul etmiyorum." dedi.

Gomis ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisiyle ilgili çıkan iddialara şaşırdığını belirtti ve gerçek nedenin sırt ağrıları olduğunu söyledi. Ayrıca takım arkadaşlarına ve Galatasaray'a büyük saygısı olduğunu ifade ederek konunun bir birey olmadığını vurguladı.

Gomis'in durumu yönetimi de rahatsız etti ve yarın yapılacak olan Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısında ele alınacak. Beklenen özrün gelmemesi halinde yönetim kurulu toplantısında Gomis ile ilgili bir karar alınacak.

Bugün sabah antrenmanında takımdan ayrı salonda çalışma yapan Gomis'in durumu merakla bekleniyor. Galatasaray taraftarları ise bu krizin takımın şampiyonluk yarışındaki performansını etkilememesi için Gomis'in bir an önce takıma geri dönmesini bekliyor.

galatasaray gomis galatasaray gomis kaç yaşında galatasaray gomis forması galatasaray gomis kaç gol attı galatasaray gomis nereli Spor Toto Süper Lig dursun özbek Fatih Karagümrük Galatasaray Bafetimbi Gomis kriz Barış Alper anında spor anindaspor anindas