Son Dakika: Fenerbahçe'den Crespo kararı! Kim Min-Jae gibi olmaması için...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi serbest kalma bedelinden dolayı Kim Min-Jae'yi 18 milyon Euro bonservisle Napoli'ye transfer eden Fenerbahçe, devre...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Şampiyonluk yarışında iddialı olan sarı lacivertli takım, yeni sezon planlamalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Çin Ligi'nden transfer edilen Güney Koreli futbolcu Kim Min-Jae'nin performansıyla taraftarları mest ettiği ve birçok Avrupa takımının dikkatini çektiği biliniyor. Ancak serbest kalma bedeli nedeniyle Napoli'ye transfer olan Min-Jae'nin ayrılığı, Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi.

Bu sezon parlayan yıldızlarını kaybetmek istemeyen sarı lacivertli yönetim, Miguel Crespo'nun sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Portekizli orta saha oyuncusu, inanılmaz istatistikleriyle adeta göz kamaştırıyor. AEK Larnaca maçında 51'de 50 isabetli pas atan Crespo, top kesme, top çalma, ikili mücadele gibi istatistiklerde de çok başarılı rakamlara imza attı.

Birçok Avrupa kulübünün Crespo'nun peşinde olduğu biliniyor. UEFA Avrupa Ligi'ndeki AEK Larnaca maçında da Atletico Madrid'li temsilcilerin takip ettiği Crespo'nun yıllık 500 bin Euro olan maaşına zam yapılması ve sözleşmesinin de 2026 yılına uzatılması planlanıyor.

Crespo'nun yeni maaşının 1 milyon euronun üzerinde olacağı ve yeni sözleşmede serbest kalma bedelinin de 30 milyon euro olarak planlandığı ifade ediliyor. Fenerbahçe yönetimi, arda arda tekliflerin gelmesini beklediği Crespo'nun sözleşmesini uzatarak oyuncuyu garanti altına almayı ve olası bir transferde de kasayı doldurmayı hedefliyor.

Sarı lacivertli takımın bu hamlesi, taraftarları sevindirdi. Miguel Crespo'nun takımda kalması, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki iddiasını da arttıracak gibi görünüyor. Yönetimin, diğer parlayan yıldızlar için de benzer adımlar atması bekleniyor.vvvvvvvv