Son dakika: Fenerbahçe'de Serdar Dursun ayrılıyor mu? Açıklama yaptı...

Fenerbahçe'de bu sezon Jorge Jesus'tan forma şansı bulayanan ve UEFA listesinde de yer almayan Serdar Dursun'un bu durumun devam etmesi halinde takımdan...

Fenerbahçe'nin transfer ettiği Serdar Dursun'un bu sezon forma şansı bulmakta zorlandığı iddia edildi. Jorge Jesus tarafından tercih edilmeyen oyuncunun takımdan ayrılma ihtimali konuşuluyor.

Serdar Dursun, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 15 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak bu sezon takımın yeni transferleri nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan oyuncunun, takımdan ayrılma ihtimali gündeme geldi. UEFA kadrosuna alınmayan ve Süper Lig'de de yalnızca 148 dakika süre alan Serdar Dursun'un, ocak ayında takımdan ayrılma düşüncesi olduğu öne sürüldü.

Serdar Dursun'un, Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Takımda forma şansı bulamazsam ayrılmayı düşünebilirim. Süper Lig'den bana gelen çok teklif var. Belki Galatasaray, belki Beşiktaş olabilir" dediği iddia edildi.

Yaz transfer döneminde Dinamo Kiev'den teklif aldığını da belirten Serdar Dursun'un, Lucescu'nun kendisini istediğini ancak savaş dolayısıyla gitmek istemediğini söylediği öğrenildi.

Ancak Serdar Dursun, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sabah Gazetesi'nde yayınlanan açıklamaların gerçek olmadığını belirtti. Dursun, "Benim tek odağım Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamak ve forma için savaşmaktır" dedi.

Serdar Dursun, bu sezon tüm kulvarlarda 10 maçta şans buldu ve 2 gol atıp 2 asist yaptı. Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncuya olan güveni ise devam ediyor.

Fenerbahçe Serdar Dursun Jorge Jesus UEFA Avrupa Ligi Şampiyonlar Ligi Lucescu