Son Dakika: Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ile yollar ayrılıyor! Yeni takımı...

Süper Lig'de bu sezon yoluna Jorge Jesus yönetiminde devam eden Fenerbahçe, ligin son haftalarına girilmişken şampiyonluk için kollarını sıvadı....

Sivasspor, Mert Hakan Yandaş'ı geri almak için devreye girdi. Fenerbahçe'de bu sezon tartışılan bir isim haline gelen milli futbolcu, gelecek sezon takımda devam etmeyecek gibi görünüyor. Rıza Çalımbay önderliğinde üst üste 3 sezondur Avrupa kupalarına katılan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Sivasspor, yeni sezon için çalışmalarına başladı. Çalımbay'ın taleplerini karşılamak için düğmeye bastığı belirtiliyor.

Sivasspor'un en önemli taleplerinden biri, son dönemdeki çıkışta payı olan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın geri dönmesi. İkilinin toplamda 19 gol ve 12 asiste imza attığı hatırlatılıyor. Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın kontratları gelecek sezon sona eriyor.

Fenerbahçe'de beklenen performansı sergileyemeyen Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın Sivasspor'a geri dönmesi, takımın gücüne güç katacak gibi görünüyor. Ancak Samsunspor'un da Mert Hakan Yandaş için devreye girdiği belirtiliyor.

28 yaşındaki Mert Hakan Yandaş, bu sezon 21 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti. Ankaragücü'ne kiralık olarak gönderilen 28 yaşındaki Emre Kılınç ise 28 maçta 2 gol ve 4 asist katkısı sağladı.

Sivasspor'un yeni sezon için yapacağı transferler merakla bekleniyor. Rıza Çalımbay önderliğindeki takımın, başarılı bir sezon geçirmesi bekleniyor.