Son Dakika: Fenerbahçe'de kritik zirve! Ali Koç ile Jorge Jesus buluştu...

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ile teknik direktör Jorge Jesus son dönemde alınan sonuçlar üzerinde buluştu.

Fenerbahçe, Giresunspor karşısında aldığı beraberlikle şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Son dönemde alınan sonuçların ardından sarı lacivertli takımın başkanı Ali Koç ve teknik direktörü Jorge Jesus bir araya geldi. Toplantıda son haftalardaki puan kayıpları konuşuldu.

Sahasında ezeli rakiplerinden Galatasaray'a 3-0, Beşiktaş'a ise 4-2 mağlup olan Fenerbahçe, ligde oynadığı son yedi maçta dört galibiyet alabildi. Ancak İstanbulspor ile 3-3 berabere kalan ve Giresunspor deplasmanında da 1-1 berabere kalan takımın performansı taraftarları endişelendiriyor.

Jorge Jesus'un öğrencileri, son dönemdeki performanslarına rağmen hala şampiyonluk yarışının içinde yer alıyor. Ancak önlerindeki rakipleriyle aralarındaki puan farkı kapanmaya başladı. Takımın taraftarları ise artık daha istikrarlı bir performans bekliyor.

Fenerbahçe'nin önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçlar ise oldukça zorlu. Takım, sırasıyla Alanyaspor, Trabzonspor ve Hatayspor ile karşılaşacak. Bu maçlardan alacakları sonuçlar, şampiyonluk yarışındaki durumlarını belirleyecek.

Sarı lacivertli takımın başkanı Ali Koç ve teknik direktörü Jorge Jesus ise taraftarlarına güven vermek için ellerinden geleni yapıyor. Takımın daha önceki performanslarına dönmesi için çalışmalarını sürdürüyorlar. Fenerbahçe'nin hedefi ise şampiyonluk kupasını müzesine götürmek.

 

Süper Lig spor toto süper lig Giresunspor 33. hafta Fenerbahçe Ali Koç Jorge Jesus anındaspor anında spor anindaspor anindasportr anindasporofficial