Son Dakika: Edin Dzeko transferinde Fenerbahçe'nin en büyük avantajı!

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe'de ilk hedef Edin Dzeko... Yıldız oyuncuya farklı teklifler olsa da sarı - lacivertliler...

Fenerbahçe, Süper Lig'de özlediği şampiyonluğa ulaşmak için transfere hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra Ryan Kent'i transfer eden Sarı-Lacivertliler, Enner Valencia'nın ayrılığı sonrası forvet pozisyonu için dünya yıldızı Edin Dzeko'yu gündemine aldı.

Valencia'nın Brezilya ekibi Internacional'e transferi sonrası boşalan forvet pozisyonu için Fenerbahçe, Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci'yi İstanbul'a davet etti. Fanatik gazetesinin haberine göre, 2 yıllık sözleşme karşılığında senelik 4.5 milyon Euro teklif edilen Boşnak golcünün menajeri ise düşünmek için süre talep etti.

Dzeko, ABD ve Orta Doğu'dan da ciddi teklifler aldığı halde Avrupa'dan ayrılmayı pek düşünmediği konuşuluyor. Geçtiğimiz sezon Inter'e transfer olan tecrübeli golcü, 52 resmi maçta 14 gol atarak performansını sürdürdü.

Fenerbahçe yönetimi, Dzeko'dan olumsuz yanıt alması durumunda en az onun kalitesinde net bir santrfor transfer etmeyi hedefliyor. Şampiyonluk hedefine ulaşmak için transfer çalışmalarına devam eden Sarı-Lacivertliler'in taraftarları ise heyecanla yeni transferleri bekliyor.