Son dakika: Beşiktaş'ta sevindiren gelişme

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta yıldız isimden iyi haber geldi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Bitexen Giresunspor'a konuk olacak ve 3 maçlık galibiyet özlemini sonlandırmak istiyor.

Beşiktaş'ta sakatlığı süren Salih Uçan ve Atiba dışında eksik bulunmuyor. N'Koudou ise Fenerbahçe maçını kaçırdıktan sonra takıma katıldı. Beşiktaş'ta sadece 2 eksik bulunuyor, Salih Uçan ve Atiba sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Ancak, Kevin N'Koudou ve Rachid Ghezzal takımla birlikte Giresun'a gitti.

Beşiktaş, haftaya 15 puanla 6. sırada giriyor. Ev sahibi Giresunspor ise bir haftayı bay geçti ve 8 puanla 12. sırada yer alıyor. Karadeniz ekibinde Serginho kırmızı kart cezalısı.

Bitexen Giresunspor - Beşiktaş maçı saat 20'de başlayacak ve mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Beşiktaş, galibiyet alarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Giresunspor ise evinde oynayacağı maçta taraftarları önünde galibiyet arayacak.

Beşiktaş'ın son maçlardaki performansı ve oyuncuların form durumları göz önüne alındığında, siyah beyazlıların maçı kazanması bekleniyor. Ancak, futbolun her zaman sürprizlerle dolu olduğunu unutmamak gerekir. Maçın heyecan dolu anları için futbolseverler ekran başına geçebilirler.