Son Dakika: Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sevinci ve Dele Alli kararı!

Beşiktaş'ta 7 maçlık aradan sonra Trabzonspor maçıyla 11'e dönen ancak zorlu karşılaşmada sakatlanan Rachid Ghezzal'ın iki hafta oynayamayacağı kaydedildi....

Rachid Ghezzal, 7 maçlık aradan sonra Trabzonspor maçında ilk 11'de şans bulmuştu. Ancak ilk devrenin sonuna doğru sakatlanan futbolcunun yapılan tetkikler ve çekilen MR'ından sonra 2 hafta oynayamayacağı öğrenildi. Cezayirli kanat oyuncusunun Galatasaray maçıyla takıma dönmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta ise büyük beklentilerle transfer edilen yıldız İngiliz orta saha oyuncusu Dele Alli, fiziki yetersizlik yüzünden beklentilere tam karşılık veremedi. Teknik ekip, Hatayspor'la pazartesi günü oynanacak maçta Gedson'u ilk 11'de sahaya sürüp, sonradan Alli hamlesi yapmayı planlıyor.

Beşiktaş taraftarları, Ghezzal ve Alli'nin takıma uyum sağlaması ve performanslarını arttırması için sabırsızlıkla bekliyor. Özellikle Dele Alli'nin, Tottenham'daki başarılı performansını Beşiktaş'ta da sergilemesi bekleniyor.

Takımın genel performansı da taraftarları tatmin etmiyor. Ligde aldıkları sonuçlar ve Avrupa'da yaşadıkları hayal kırıklıkları nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Beşiktaş, önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergilemek için çalışmalarını sürdürüyor.