Son Dakika: Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den bir transfer daha yapıyor! Bu kez futbolcu değil...

Hull City sahibi Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar Sarı-Lacivertliler'den 3 transfer yapan Acun Ilıcalı, bu...

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'ya ait olan Hull City, Premier Lig'e çıkma hedefiyle yola çıkmıştı. Transfer döneminde iddialı transferler gerçekleştiren takım, sezona iyi başlamasına rağmen kötü sonuçlar almaya başlayınca teknik direktör Shota Arveladze ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe'den gerçekleştirdiği 3 transferin ardından şimdi de teknik direktör arayışında olan Hull City, Fenerbahçe scout şefi Şenol Çorlu'yu istiyor.

Acun Ilıcalı'nın, Hull City altyapısında da değişiklik yapmak istemesi nedeniyle Fenerbahçe'nin oyuncu izleme ekibinin başında yer alan Şenol Çorlu'ya talip olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çorlu, henüz somut bir durum olmadığını ancak Fenerbahçe kulübü izin vermeden bir yere gitmeyeceğini belirtti. Dolayısıyla Ali Koç'tan onay çıkması halinde Şenol Çorlu, Hull City altyapısının başına geçecek.

Uzun yıllar Fenerbahçe U21 takımının teknik direktörlüğünü yapan Şenol Çorlu, son olarak 22 Nisan-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında Fenerbahçe A Takımı'nda görev almıştı. O dönem takımı yöneten Emre Belözoğlu'nun pro lisansı olmadığı için teknik direktör sıfatıyla kulübede yer alan Çorlu, bu belgeye sahip olması nedeniyle takımın başında yer almıştı. 1984-1991 yılları arasında Fenerbahçe'de futbol oynayan Şenol Çorlu, bu süre zarfında iki Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Hull City, Şenol Çorlu ile anlaşarak altyapısında değişiklik yapmayı hedefliyor. Bu transferin gerçekleşmesi için ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un onayının gerektiği belirtiliyor. Konuyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor ve durumun bir hafta içinde netleşmesi bekleniyor.