Sırbistan - Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları çeyrek final heyecanı!

A Milli Kadın Voleybol Takım'ımız, 2022 Dünya Şampiyonası'nda ABD ile Polonya'da karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, mücadeleden 3-1'lik mağlubiyetle...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi. Takımın son maçı ise Sırbistan ile yapılacak.

Sırbistan-Türkiye voleybol maçı ne zaman ve saat kaçta diye merak edenler için bilgi verelim. Mücadele, 8 Ekim Cumartesi günü TSİ 18.30'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Filenin Sultanları, Polonya'nın Lodz kentinde Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaştı. 2. tur ilk maçında Almanya'yı 3-0'la, ikinci maçında da Kanada'yı aynı skorla geçen takım, ABD'ye 3-1'lik skorla mağlup oldu. Bu sonuçla, 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

A Milli Takım kadrosunda Simge Aköz, Cansu Özbay, Saliha Şahin, Hande Baladın, Meliha İsmailoğlu, Elif Şahin, Meryem Boz, Eda Erdem, Ayçin Akyol, Derya Cebecioğlu, Zehra Güneş, Aylin Acar, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt yer alıyor.

Türk voleybolseverlerin heyecanla beklediği son maçta takımımızın başarılı performansını izleyip, çeyrek finale yükselişini kutlayacağız.