Şenol Güneş: Oyuncular gelişirse sorunlar azalır

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Ümraniyespor'un konuğu oldu. Mücadeleyi siyah-beyazlı ekip 2-0 kazandı. Beşiktaş'ın teknik direktörü...

 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Güneş, maçın istatistiklerinin yardımcı unsurlar olduğunu belirterek, kazanmak, gol yemeden galibiyet almak ve goller atmanın önemli olduğunu söyledi. Ancak, asıl önemli olanın oyun felsefesi olduğunu vurgulayan Güneş, takımın hala bu konuda düşündüklerinin gerisinde olduğunu ifade etti.

Oyuncuların iyi niyeti ve isteklerinin önemli olduğunu dile getiren Güneş, takımın olumlu taraflarının daha fazla olduğunu söyledi. Geçen hafta gol yemediklerini hatırlatan Güneş, daha fazla gol atabilecekleri pozisyonlarının olduğunu belirtti.

Rakiplerinin bir alt ligden geldiğini ve olağanüstü işler yaptığını söyleyen Güneş, takımın hızlı başladığını ancak dirençlerinin kırılmasıyla oyunun lehlerine döndüğünü ifade etti.

Oyuncuların yükselişlerinin kendilerinden kaynaklandığını belirten Güneş, teknik heyetin, yönetimin ve herkesin katkısı olduğunu ancak oyuncunun kendisinin katkısının en önemli olduğunu söyledi.

Sezon başından beri kayıp puanları konuşmak istemediklerini belirten Güneş, bir kadronun oluştuğunu ve oyuncuların gelişmesine bağlı olarak sorunların azalacağını ifade etti.

Elimizdeki oyuncuların kalmasını istediklerini ancak verim alamadıklarında yapacak bir şey olmadığını söyleyen Güneş, kulübün büyük bir kulüp olduğunu ve herkesin başarı beklediğini ifade etti.

Sonuç olarak, Beşiktaş'ın Ümraniyespor'u mağlup etmesi takım için önemli bir galibiyet oldu. Şenol Güneş'in açıklamaları ise takımın geleceği için umut verici nitelikteydi.

şenol güneş şenol güneş kaç yaşında şenol güneş spor kompleksi şenol güneş sözleri şenol güneş kaç doğumlu spor toto süper lig türkiye süper ligi 31. hafta beşiktaş ümraniyespor anında spor anindaspor