Şaşılacak olay! Milli futbolcu Enes Ünal'ın attığı gol Türk futbolseverleri sinirden çıldırttı

İspanya La Liga'nın 11. haftasında Getafe, deplasmanda Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldı. Konuk ekipte milli futbolcu Enes Ünal frikikten harika bir golle takımını öne geçirirken, bu gol bazı Türk futbolseverleri sinirlendirdi. Ünal'ın A Milli Takım'da bu performansı sergileyemediğini belirten futbolseverler, bu golle yıldız santrforun yine milli takıma çağrılacağını belirterek üzüldüklerini dile getirdi.

Celta Vigo ve Getafe, La Liga'nın 11. haftasında Abanca-Balaidos'ta karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona ererken, milli futbolcumuz Enes Ünal'ın attığı gol olay oldu.

Enes Ünal, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 43. dakikada frikikten attığı enfes golle takımını 1-0 öne geçirdi. Celta Vigo'da ise 89. dakikada Aidoo takımına beraberliği getiren golü attı.

Ancak, Enes Ünal'ın frikikten attığı gol bazı Türk futbolseverlerini sinirlendirdi. Ünal'ın A Milli Takım'da bu performansı sergileyemediğini belirten futbolseverler, bu golden sonra yıldız santrforun yeniden milli takıma seçileceğini belirterek üzüntülerini dile getirdiler.

Milli futbolcumuz Enes Ünal, La Liga'da Nihat Kahveci'den sonra bir ilke imza attı. Yıldız santrfor, La Liga'da Nihat Kahveci'den sonra bir sezonda iki frikik golü atan ilk Türk futbolcu oldu.

Enes Ünal'ın performansı, Türk futbolseverlerin dikkatini çekti ve milli takımımız için büyük bir umut oldu. Umarız, Enes Ünal bu formunu sürdürür ve milli takımımızın başarısına katkı sağlar.