Samsunspor şampiyonluk kupasına kavuştu

Spor Toto 1. Lig şampiyonu Samsunspor, kupasını 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen törenle aldı.

Samsunspor, Süper Lig'e yükselmenin ardından şampiyonluğunu da garantiledi. 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilen kupa töreninde Samsunsporlu futbolcular, taraftarlar ve protokol üyeleri bir araya geldi.

Tören, DJ performansı ve film gösterimi ile başladı. Ünlü pop şarkıcısı İrem Derici'nin konseriyle devam eden törende, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım konuşma yaptı. Yıldırım, Samsunspor armasını kısa sürede Avrupa'da göreceklerini söyledi ve taraftarlardan takıma destek olmalarını istedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de törende konuşma yaptı ancak taraftarların protestosu ile karşılaştı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise Büyükekşi'yi alkışlatarak taraftarlara bu tavrın yakışmadığını söyledi.

Törenin ardından futbolcular, şampiyonluk kupası ile taraftarları selamladılar. Gece ise ünlü şarkıcılar Sefo ve Özcan Deniz'in konserleri ile devam etti. Bazı taraftarların sahaya girmesi nedeniyle güvenlik güçleri müdahale etmek zorunda kaldı.

Törene Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve protokol üyeleri de katıldılar.

Samsunspor'un Süper Lig'e yükselmesi ve şampiyonluğunu kazanması, taraftarları sevince boğdu. Takımın başarısı, Samsunspor camiasında büyük bir heyecan yarattı ve umutları arttırdı.