Samsunspor'a yeni forma ve ürün sponsoru

Spor Toto 1. Ligi şampiyon olarak tamamlayarak, Süper Lige yükselen Samsunspor, yeni forma ve ürün sponsoru anlaşmasına imza att...

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig şampiyonu olarak Süper Lig'e yükselmenin sevincini yaşıyor. Yeni sezonda hummel ile anlaşma imzalayan kulüp, forma ve ürün sponsorluğu konusunda güçlü bir destek elde etti.

hummel Türkiye Ülke Direktörü Eddy Massier, Türk futbolunun seçkin kulüplerinden Samsunspor'u tebrik ederek, 100 yıllık spor markası olduklarını ifade etti. Dünya genelinde ve Türkiye'de takım sporlarına yaptıkları yatırımlarla spora verilen desteklerden gurur duyduklarını belirtti.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise, 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri döndükleri sezonlarında köklü bir markayla iş birliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Hedeflerinin, Süper Lig'de iz bırakacak bir takım oluşturmak ve üst sıralara yükselmek olduğunu söyledi. hummel'in desteğinin çok değerli olduğunu belirterek, verimli bir iş birliğine imza attıklarını ifade etti.

CRS Spor ve Mets Spor kurucusu Fazlıhan Carus da, dünyanın önde gelen spor giyim markası hummel ve Spor Toto 1. Lig şampiyonu Samsunspor'un iş birliğinden mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. Bu iş birliğinin Türk sporuna hayırlı olması temennisinde bulundu.

Samsunspor'un yeni formalarıyla Süper Lig'de mücadele edeceği son haftaya kadar altı hafta kaldı. Hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı hem de hummel'in 100. yılı olması dolayısıyla bu anlaşmanın anlamı daha da büyük hale geldi.

Samsunspor'un yeni sezonda hummel ile iş birliği yaparak başarılı sonuçlara imza atması bekleniyor. Türk futboluna katkı sağlayacak bu güçlü iş birliği, spor camiasında heyecanla karşılanıyor.