Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist yarın belli olacak! Inter-Milan rövanşı...

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Inter, 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında yarın Milan'ı konuk edecek.

Avrupa futbolunun en prestijli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta. Yarın akşam oynanacak Inter - Milan karşılaşmasının ardından, finale yükselecek ilk takım belli olacak.

İlk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Inter, yarı final rövanşında evinde Milan'ı konuk edecek. Saat 22.00'de başlayacak olan mücadele, futbolseverler için nefes kesici anlar yaşatacak.

Inter, beraberlik veya galibiyet durumunda finale yükselecek. Ancak Milan, 2 farklı üstünlükle kazanırsa uzatmalar oynanacak. Eğer Milan, 3 farklı üstünlükle kazanırsa turu geçen taraf kırmızı-siyahlılar olacak.

Çarşamba günü ise İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Real Madrid'i ağırlayacak. İlk maç 1-1 sonuçlanmıştı ve rövanş maçı oldukça kritik bir öneme sahip. Etihad Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 22.00'da başlayacak ve kazanan takım finale adını yazdıracak.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali bu sene İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. 10 Haziran tarihinde gerçekleşecek final maçı, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Hangi takımın kupayı kaldıracağı ise merakla bekleniyor.