Samir Nasri, Pep Guardiola ile kilo tartışmasını anlattı! 'Bana bağırma! Çocuk değilim...'

Süper Lig'de bir dönem Antalyaspor forması giyen Samir Nasri, Fransız basınına verdiği röportajda Pep Guardiola ile Manchester City'nin başına geçtiği...

Fransız futbolcu Samir Nasri, kariyerine Marsilya'da başladıktan sonra Arsenal ve Manchester City formaları giyerek ün kazandı. L'Equipe'e verdiği röportajda Nasri, Manchester City'de Pep Guardiola ile yaşadığı deneyimleri anlattı.

Nasri, 2011 yazında 27.5 milyon euro bonservis bedeliyle Arsenal'dan Manchester City'ye transfer oldu. Guardiola ise 2016 yazında City'de menajerlik görevine getirildi. İkili arasında yaşananlar ise oldukça ilginç.

Guardiola'nın ilk gün Nasri'yi ofisine çağırdığını ve ona "Ne yapmak istiyorsun?" diye sorduğunu belirten Nasri, kendisine güvenip güvenmediğini sorduğunda Guardiola'nın "Kafaca iyi durumdaysan sana güveniyorum" cevabını verdiğini söyledi. İlk antrenman sonrasında ise Guardiola'nın kendisinden memnun kaldığını ifade etti.

Ancak ikinci gün yüksek sesli bir tartışma yaşandı. Guardiola, Nasri'yi tekrar odasına çağırarak kilosundan yakındı. Her gün tartıldıklarını belirten Nasri, bu nedenle kilo değişimini kolaylıkla fark edebildiğini söyledi. Ancak Nasri, "Sesini alçalt, bana bağırma! Ben çocuk değilim, 29 yaşındayım" diyerek Guardiola'ya tepki gösterdi.

Nasri, o yaz tatilinin kendisi için bir kaçış olduğunu ve zor bir sezonun ardından rahatlamak istediğini belirtti. Bu nedenle biraz kilo aldığını kabul eden Nasri, Guardiola'nın kendisini Çin kamp kadrosuna almadığını ve basına kiloları nedeniyle kadroda olmadığını söylediğini ifade etti. Guardiola'nın 76 kiloya düşmesini istediğini ancak bu imkansız olduğunu belirten Nasri, Premier Lig'de kaslanmak için çalıştıklarını ve bu nedenle kilo almanın normal olduğunu savundu.

Guardiola'nın futbolcuların cinsel hayatlarına karıştığını da söyleyen Nasri, İspanyol teknik adamın gece yarısından sonra cinsel ilişkiye girmelerini yasakladığını dile getirdi. Guardiola, futbolcuların iyi uyuyarak kas yaralanmalarından korunmaları gerektiğini savunuyordu. Ancak Nasri, bir futbolcunun partneriyle sevişmeden iyi futbol oynayamayacağı görüşünde olduğunu ifade etti.

Guardiola'nın 2016 yazında Nasri'ye tek resmi maçta süre verip ardından Sevilla'ya kiralamasına karar verdiği belirtiliyor. Nasri, 2016/17 sezonunu Sevilla'da geçirdikten sonra City'deki bonservisi 3.5 milyon euro karşılığında Antalyaspor tarafından alındı.

Samir Nasri'nin Guardiola ile yaşadığı deneyimler, futbol dünyasında oldukça ilginç bir konu olarak tartışılmaya devam ediyor.

Samir Nasri Premier Lig Arsenal Manchester City LEquipe samir nasri röportaj Pep Gurdiola arsenal Wout Weghorst anında spor anindaspor anindasportr anindasporofficial