Rıza Çalımbay: Trabzonspor maçında takım halinde oynamamız gerekiyor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, devam eden Trabzonspor maçı hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son maçlarda aldıkları galibiyetlerin takımın moralini yükselttiğini belirtti. Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynadıkları son 3 maçtan da galibiyetle ayrıldıklarını söyleyen Çalımbay, özellikle Medipol Başakşehir maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve net bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Çalımbay, takımın son maçlarda iyi bir performans sergilediğini ve oyuna sonradan giren sporcuların da büyük katkı sağladığını vurguladı. Trabzonspor maçının zorluğuna dikkat çeken Çalımbay, takım halinde oynamaları gerektiğini ve herkesin kapasitesinin üstüne çıkması gerektiğini söyledi. Ancak takımına güvendiğini ve güzel bir şekilde ayrılacaklarına inandığını belirtti.

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ise son maçlarında kaybettiklerini ancak kendilerinin düzelteceklerini söyledi. Takımın kötü gidişatına rağmen umutlu olduklarını ifade eden Keleş, önlerindeki maçlara odaklanacaklarını ve daha iyi bir performans sergileyeceklerini belirtti.

Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımının son maçlarda aldığı galibiyetlerle moral kazandığını söyledi. Özellikle Medipol Başakşehir maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Çalımbay, takımının Trabzonspor maçından da güzel bir şekilde ayrılacaklarına inandığını söyledi. Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ise takımının kötü gidişatına rağmen umutlu olduklarını ifade etti.