Rıza Çalımbay'dan taraftara sitem! Niçin böyle yapıyorlar, ben anlamıyorum...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in son haftalarında mücadele eden Antalyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, son maçlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Öncelikle geçtiğimiz hafta Kasımpaşa ile oynadıkları maçı değerlendiren Çalımbay, takımının iyi oynadığını ancak şanssız bir gün geçirdiklerini söyledi. "Bütün bunlara bir son vermek istiyoruz. Bütün gayemiz bu" diyen Çalımbay, taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını da belirtti.

Ligde son 4 maçlarının kritik olduğunu vurgulayan Çalımbay, takımın taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. "Niçin böyle yapıyorlar, ben anlamıyorum. Takımda kriz varsa, bu krize en büyük çare taraftardır. Stadı doldurmak lazım. Bu takım çok şeyi hak ediyor. Bu sezon Avrupa kupalarına gitti, Türkiye Kupası'nda yarı final oynuyor. Bir sürü şey yaptı bu takım. Taraftarın, gücünü göstereceği maçlar bunlar. Onların mutlaka bizim yanımızda olması gerekiyor" diyen Çalımbay, takımının başarılı bir sezon geçirdiğini ve taraftarların desteğiyle daha da ileriye gidebileceklerini sözlerine ekledi.

Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları müsabakaya da değinen Çalımbay, zorlu bir maç olacağını belirtti. "Galatasaray'ın stadında maç oynamak çok zordur. Taraftarları inanılmaz şekilde takımla bütünleşiyor. Zor bir hale geliyor orada oynamak. Onun için de çok dikkatli olmamız gerekiyor" diyen Çalımbay, takımının puan ya da puanlar alarak dönmek için bütün gayreti göstereceğini sözlerine ekledi.

Sonuç olarak, Antalyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımının son haftalardaki performansını ve hedeflerini açıklarken taraftarların desteğine de vurgu yaptı. Takımının başarılı sezonunu sürdürmek için taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Çalımbay, Galatasaray maçının zorluğuna rağmen takımının puan ya da puanlar almak için mücadele edeceğini söyledi.