Rıza Çalımbay'dan itiraf: Bu durum bizi üzüyor

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Sivasspor, sahasında Trabzonspor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Sivasspor...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımının son maçında kazandıkları için mutlu olduğunu belirtti. Maçın önemli olduğunu ve mutlaka puan almaları gerektiğini söyleyen Çalımbay, takımın iyi hazırlandığını ve oyun disiplinini bozmadan ihtiyaçları olan puanları aldıklarını ifade etti.

Rakiplerinin 10 kişi kalmasıyla büyük bir avantaj yakaladıklarını ancak bazen 10 kişiyle oynamanın zor olabileceğini de sözlerine ekleyen Çalımbay, önlerindeki maçlara odaklanacaklarını ve Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini dile getirdi. Ayrıca, takımın başarısına rağmen Trabzonspor ile oynadıkları maçta az sayıda taraftarın gelmesinden üzüntü duyduğunu belirten Çalımbay, taraftarların desteğinin takım için çok önemli olduğunu vurguladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica ise maç sonrası yaptığı açıklamada, Sivasspor'u kutladığını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Kendi takımının ise penaltı ve 10 kişi kalması sonrası saha içinde varlık gösteremediğini belirten Bjelica, daha fazla arzu ve mücadele görmek istediğini söyledi.

Son bölümde genç oyunculara şans vererek maç tecrübesi kazandırmaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Bjelica, önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sergilemek için eksikleri analiz edeceklerini ve çalışarak çözeceklerini belirtti. Ayrıca, kulübün ne kadar büyük olduğunu önceden tanıdığı isimlerden duyduğunu ifade eden Bjelica, takım olarak istedikleri mücadeleyi gösteremediklerini ancak zamanla sorunları çözmeye çalışacaklarını dile getirdi.