Real Sociedad David Silva ile nikah tazeledi

37 yaşındaki İspanyol futbolcu David Silva, kulübü Real Sociedad ile olan sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

İspanyol futbolunun deneyimli yıldızı David Silva'dan sevindirici bir haber geldi. Real Sociedad ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar uzatılan 37 yaşındaki futbolcu, takımının bir parçası olmaya devam edecek.

Real Sociedad kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyla David Silva'nın sözleşme uzatma haberini duyurdu. "Gösteri devam etmeli!" başlığıyla yapılan açıklamada, "David Silva, Txuri Urdin (Real Sociedad kulübünün lakabı) bir parçası olmaya devam edecek. Takımımızın Kanarya Adaları doğumlu futbolcusu, bizimle olan sözleşmesini 2023/2024 sezonunun sonuna kadar uzattı." ifadeleri kullanıldı.

Real Sociedad'ın 17 Ağustos 2020 tarihinde bedelsiz olarak transfer ettiği David Silva, mavi beyazlı kulüp adına 91 maça çıktı. Bu maçlarda takımına 6 gol ve 18 asistlik bir katkı veren tecrübeli futbolcu, bu sezon ise 32 maça çıkarak toplam 2245 dakika sahada kaldı. Bu süre içerisinde 2 gol ve 7 asist kaydeden Silva, 2019/2020 sezonunda Real Sociedad ile İspanya Kral Kupası şampiyonluğunu da kazandı.

La Liga'nın bitmesine 5 hafta kala Real Sociedad, 61 puanla 4. sırada yer alıyor. Mavi beyazlı ekip, bu hafta evinde Girona'yı konuk edecek ve mücadele 13 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te başlayacak.

David Silva'nın sözleşme uzatması, Real Sociedad taraftarlarını sevindirdi ve takımın geleceği açısından umut verici bir adım oldu. Umarız tecrübeli futbolcu, performansını arttırarak takımına daha fazla katkı sağlar ve başarılarla dolu bir kariyerine devam eder.