Rashica'dan menajerine transfer talimatı! Galatasaray...

Galatasaray'ın bir yıllığına kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Milot Rashica menajerine geleceğiyle ilgili talimat verdi.

Galatasaray'da gösterdiği performans ile İngiltere'de hayal kırıklığı yaşayan 26 yaşındaki futbolcu, yeniden doğdu. Rashica, transfer sezonunun gözdesi haline geldi. İngiliz kulübü Burnley, Rashica'nın bonservisini alabilmek için Norwich'le temasa geçti. Ancak Türkiye'de şampiyonluk hedefi olan birkaç kulüp de Kosovalı yıldızın menajeriyle temas kurarak bonservis konusunu öğrenmeye çalıştı.

Rashica ise Galatasaray'da olmaktan çok memnun. Hem kulübü Norwich'e hem de menajerine mesaj gönderen Sarı-Kırmızılı futbolcu, "Burada çok mutluyum. Şampiyonluğa odaklanmış durumdayız ve ben de takımıma en yüksek seviyede katkı sağlamak istiyorum. Benim önceliğim Galatasaray'da kalmak. Şu an için diğer teklifleri değerlendirmek istemiyorum" dedi ve Galatasaray'la anlaşma sağlanmasını istedi.

Sarı-Kırmızılı yönetim de sezonun bitmesini beklemeden Rashica'nın bonservisini kulübe kazandırmaya çalışıyor. Gözden çıkarılan rakamın ise 5 milyon Euro civarında olduğu öğrenildi.

Galatasaray taraftarları Rashica'nın takımda kalmasından oldukça memnun. Rashica'nın performansı son zamanlarda oldukça yükseldi ve taraftarların sevgisini kazandı. Galatasaray'ın şampiyonluk hedefi için Rashica'nın takımda kalması oldukça önemli. Umarız Rashica, Galatasaray forması altında başarılı bir sezon geçirir ve takımına büyük katkı sağlar.